Huisje op de Heide
Kom genieten in een authentiek gastenverblijf in het Overasseltse en Hatertse Vennengebied


Huisje op de Heide

Kom genieten in een authentiek gastenverblijf midden in het heidegebied Overasseltse en Hatertse Vennen. Zodra u het pad oprijdt naar het landgoed, zult u de rust ervaren van de natuur. Even weg uit de hectiek van de stad!

Het huisje ligt in het natuurgebied dat bekend staat om enkele zeldzame planten en dieren. Vanaf het erf loopt u direct het natuurgebied in. U vindt er meerdere wandel- en fiets routes, kort en lang, voor ieder wat wils. 

Gastenverblijf

Het knusse vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Het heeft een overdekt terrasje en een eigen weide met een gezellig zitje onder een oude eikenboom. In het huisje is alles gelijkvloers; een woonkamer met hoog schuin dak, een open keuken, badkamer met douche en een slaapkamer. 





Omgeving

Het verblijf ligt in het buitengebied van Overasselt, vlakbij de oude steden Nijmegen en Arnhem met talloze musea en goede restaurants. In de omgeving zijn talloze mogelijkheden voor uitstapjes zoals bootverhuur, imkerijen en gedenkplaatsen. Dorpen zoals Groesbeek, Beek en Berg en Dal zijn zeker een bezoek waard. Ook het Reichswald en leuke stadjes in Duitsland zoals Kleve, Kalkar en Xanten zijn makkelijk bereikbaar.